| Ogłoszenie |
UWAGA! Rejestracja nowych użytkowników została wyłączona. Więcej informacji w tym temacie
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
okicze

Dołączył 477 dni temu Posty: 1
|
Wysłany: 2009-05-21, 16:26 Jakie sterowniki ? [jn.]
|
|
|
Witam was serdecznie, jestem nowy.
Dzis dostalem z allegro sx1. Na poczatek chcialbym zrobic na nim pozadek, potem sam wgrac najlepszego softa tego crystala 2.
Mam pytanie, podlaczylem telefon sciagnolem jakies dwa rodzaje sterownikow do sx1 i pisze ze nie znalazlo sterownikow.
Dodam, ze mam laptopa z windowsem Vista.
Na poczatek chcialbym poprostu wgrac sterowniki tak aby byla lacznosc miedzy pc a kom.
Pomozecie ?
Licze na szybka odpowiedz. |
|
|
|
 |
Viciu
elYta :] Kinomaniak

Karta MMC: Kingston MMC+ 1GB
CPU (MHz): 192
Dysk C: 11.8MB
Firmware: 15
Model: BLACK
Wiek: 24 Dołączył 1453 dni temu Posty: 3248 Piwa: 1579/465 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-05-21, 22:38
|
|
|
| okicze napisał/a: | | windowsem Vista. |
z tego co wiem to na tym systemie nie wgrasz nowego systemu do SX'a - te sterwoniki sa do Windows'a XP (no chyba ze sie coś ruszyło w tej materii - nie interesowałem się tym)
| okicze napisał/a: | | Na poczatek chcialbym poprostu wgrac sterowniki tak aby byla lacznosc miedzy pc a kom. |
są dwa raodzaje sterowników - jedne np. do przesyłania plików (zintegrowane w programie np Mobile Phone Menager)
i drugie które służą wyłącznie do wgrywania nowego softu w trybie serwisowym (na tych sterownikach nie masz dostępu do plików itd) |
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good lord will take you away
Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?
Władza absolutna nadana przez Hellraisera
...::: elYte Masters of Colors :::... elYta rządzi, elYta radzi, elYta nigdy Cię nie zdradzi |
 |
|
|
|
 |
#LG#
[][][][]

Karta MMC: 1GB Kingston
Cristal Patch: C2F+
CPU (MHz): 186
Dołączył 890 dni temu Posty: 263 Piwa: 149/211
|
Wysłany: 2009-05-22, 15:19
|
|
|
okicze, wiesz, pewnie dałoby się przerobić ten sterownik na Vistę ale nikt już raczej tego nie zrobi. Firma dawno padła, mało ludzi decyduje się na zakup SXa więc nie ma po co kombinować - teraz rządzą te nokie i SE |
|
 |
marynarz_sx1

Karta MMC: 1 gb Kingston
CPU (MHz): 180
|
Wysłany: 2009-10-08, 16:01
|
|
|
| mam podobny problem probuje zainstalować stery ale wyskakuje ze nie znaleziono mam XP sp3, da rade zainstalowac stery na sp3? |
|
|
|
 |
nemo333

Karta MMC: Kingston 1GB
CPU (MHz): 204
Wiek: 14 Dołączył 582 dni temu Posty: 85 Piwa: 8/12 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2009-10-08, 18:17
|
|
|
| marynarz_sx1, Tak da rade. Ja właśnie mam xp sp3 i na nim mogę się komunikować z telefonem |
|
|
 |
#LG#
[][][][]

Karta MMC: 1GB Kingston
CPU (MHz): 186
Dołączył 890 dni temu Posty: 263 Piwa: 149/211
|
Wysłany: 2009-10-08, 20:03
|
|
|
Nie wiem co to ma do rzeczy U mnie normalnie się bez żadnych problemów instalują na drugim kompie z sp3 |
|
 |
marynarz_sx1

Karta MMC: 1 gb Kingston
CPU (MHz): 180
|
Wysłany: 2009-10-08, 22:49
|
|
|
| nie wiem co jest grane probowalem dużo razy mam oryginalny kabel USB, sciagnalem stery do firmowego... przy wlaczonym trybie serwisowym podpinam telefon wyskakuje chmurka instaluje i jest elegancko, jak podpinam przy normalnie wlaczonym wyskakuje kolejna chmurka i trzeba stery - ustawiam ścieżkę tam gdzie mam folder ze sterami ale nie znajduje ich... |
|
|
|
 |
Viciu
elYta :] Kinomaniak

Karta MMC: Kingston MMC+ 1GB
CPU (MHz): 192
Wiek: 24 Dołączył 1453 dni temu Posty: 3248 Piwa: 1579/465 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2009-10-09, 00:10
|
|
|
| marynarz_sx1 napisał/a: | | jak podpinam przy normalnie wlaczonym |
przecież napisałem wyżej
| Viciu napisał/a: | są dwa raodzaje sterowników - jedne np. do przesyłania plików (zintegrowane w programie np Mobile Phone Menager)
i drugie które służą wyłącznie do wgrywania nowego softu w trybie serwisowym (na tych sterownikach nie masz dostępu do plików itd) |
jak wgrywasz sterowniki do wgrywania systemu to jak ty chcesz mieć dostęp do fona w normalnym trybie pracy? |
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good lord will take you away
Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?
Władza absolutna nadana przez Hellraisera
...::: elYte Masters of Colors :::... elYta rządzi, elYta radzi, elYta nigdy Cię nie zdradzi |
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
LabPixel.pl - sklepy internetowe lublin, grafika, banery, reklama, wizytówki, subiekt gt • Programowanie Procek • Bramki SMS, darmowe • Statusy Gadu-Gadu, opisy • Laski na pulpit, tapety • Nieoficjalne forum EiT AGH • Bezpieczeństwo, hacking, security Bezpieczeństwo w sieci!
• Forum szosowe • Ośno - agroturystyka • **Free Techno ** • Kolejowy Portal Informacyjny • Patche do SX1 i SL45i by sc0ty • *Centrum Sony Ericsson* • WorldGSM - Forum Siemens • Wrzuć plik i pokaż go innym! • Forum o serii K5xxi • Najlepsze Forum Siemens'ów x75 series • Włatcy Móch Odcinki • Darmowe Gry JAVA • Wszystko o Nokii 5300 • Techno Max • *Sony Ericsson, SonyErix* • Darmowe mp3 dla Ciebie • e-Warez • Forum gryzonie • Flyff online • Darmowe gry JAVA • Najlepsze Tapety • Spójnia Ośno Lubuskie • Darmowe Gry Java • Strona o grze Call of Duty UO • Bukszpan • Gry java download • Forum o SE • Gorzów • Darmowe Gry Java • Forum barca24.net! • Forum Symbian • Centrum SE K550i • darmowe programy • Forum Symbian • Najlepsze forum komputerowe • Enduro - portal dla zmotoryzowanych • Forum Nokia E61 / E61i • darmowe gry java • Walki w klatkach, Karate • Samsung Forum • electro mp3 • Piłka Nożna • Sweet Avalanche - psychologia & shopping
|
| Strona wygenerowana w 0,39 sekundy. Zapytań do SQL: 15 | |
 |
PolecamyOpenMobile.pll

LabPiexel.pl - sklepy internetowe lublin, strony www lublin, strony internetowe lublin, projekty reklamowe, identyfikacja wizualna, lubartów, włodawa

motorole.pl

browsehappy.pl

AleBotl

|
|