| Ogłoszenie |
UWAGA! Rejestracja nowych użytkowników została wyłączona. Więcej informacji w tym temacie
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
ARTIEN

Karta MMC: SANVOL 128MB
CPU (MHz): 120
Dysk C: 3.9MB
Firmware: 15
Model: BLACK
Dołączył 756 dni temu Posty: 12 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 2008-09-06, 19:40 biały ekran i czaszem buczenie... (próbowałem wszystkiego)
|
|
|
Nie no żal mnie ściska ale musze to przyznać... NIE MOGE ZAINSTALOWAĆ CRYSTALA otóż czytałem milion razy co i jak. Umiem postawić telefon po złym zainstalowaniu fw, wgrac fw zrobić formata itp. (zresztą jak każdy...) ale crystal sprawia mi trudność. Dziś już 5 raz próbuje go zainstalować, instaluje krok po kroku wszystko i dalej to samo, może w apather kliknąć aplly patch for file a nie ram??? próbowałem też instalowac bez n-gage mod ale nie pomogło dalej biały ekran i buczenie, standardowo robie format po czymś takim i czystego fw wgrywam i sx śmiga jak tralala. Pmooże mi ktos?? obiło mi sie o uzy że w modzie by jahmal trza jakieś pliki na e:\ skopiowac przed instalacj.ą crystala... to prawda?? a może wgrac core?? ale jak?? wszystkie linki do ściągnięcia e-gold core nie działają umnie ma ktoś jakiś pomysł?? PROSZE O POMOC |
_________________ 8+8=8
|
|
|
|
 |
magik_de_lowe
Czarodziej sx1.pl

Wiek: 21 Dołączył 1793 dni temu Posty: 843 Piwa: 157/187 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2008-09-07, 11:23
|
|
|
ARTIEN, zainstaluj moda Jahmala.Ściągnij jego swupa z kryształkiem, podłącz sexy'ego do kompa kliknij start w swupie i będziesz miał kryształka.
| ARTIEN napisał/a: | | obiło mi sie o uzy że w modzie by jahmal trza jakieś pliki na e:\ skopiowac przed instalacj.ą crystala... to prawda?? |
Nie.
| ARTIEN napisał/a: | | a może wgrac core?? |
A po co Ci core skoro telefon się podnosi?
Zapoznaj się też z tym tematem:
http://sx1.pl/viewtopic.php?t=15555&start=0 |
_________________ Member of Iron Fist
 |
|
|
|
 |
ARTIEN

|
Wysłany: 2008-09-07, 12:20
|
|
|
| ARTIEN napisał/a: | | instaluje krok po kroku wszystko i dalej to samo | <- pisałem że wszystko krok po kroku instaluję a podczas całego procesu instalacji opieram sie tylko i wyłącznie na tym temacie co podałeś i na dokumentacji, czystego cf2+ też próbowałem i jahmala też... no niewiem spróbuję dziś jeszcze raz i odnotuję co i jak robiłem (nie wykluczone że jakiś BARDZO drobny, głupi szczegł mi psuje mi cały przebieg instalacji)
[ Dodano: 2008-09-07, 12:29 ]
| magik_de_lowe napisał/a: | | .Ściągnij jego swupa z kryształkiem, podłącz sexy'ego do kompa kliknij start w swupie i będziesz miał kryształka. | aha czyli w swupie juz jest crystal?? a pathe?? rozumuem że mam wgrac tylko czystego swupa by jahmal tak? |
_________________ 8+8=8
|
|
|
|
 |
magik_de_lowe
Czarodziej sx1.pl

Wiek: 21 Dołączył 1793 dni temu Posty: 843 Piwa: 157/187 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2008-09-07, 13:26
|
|
|
| ARTIEN napisał/a: | | - pisałem że wszystko krok po kroku instaluję |
Musisz coś robić źle
| ARTIEN napisał/a: | | aha czyli w swupie juz jest crystal?? |
Cristal jak już
Tak jest już tam kryształek.
| ARTIEN napisał/a: | | a pathe? |
Cristal to jest zbiórka patchy i usprawnień, a więc są już zawarte w nim.
| ARTIEN napisał/a: | | rozumuem że mam wgrac tylko czystego swupa by jahmal tak? |
Tak swupa z kryształkiem od Jahmala. |
_________________ Member of Iron Fist
 |
|
|
|
 |
ARTIEN

|
Wysłany: 2008-09-07, 15:09
|
|
|
Dziękuję serdecznie za pomoc, bo się przydała i pozdrawiam |
_________________ 8+8=8
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
LabPixel.pl - sklepy internetowe lublin, grafika, banery, reklama, wizytówki, subiekt gt • Programowanie Procek • Bramki SMS, darmowe • Statusy Gadu-Gadu, opisy • Laski na pulpit, tapety • Nieoficjalne forum EiT AGH • Bezpieczeństwo, hacking, security Bezpieczeństwo w sieci!
• Forum szosowe • Ośno - agroturystyka • **Free Techno ** • Kolejowy Portal Informacyjny • Patche do SX1 i SL45i by sc0ty • *Centrum Sony Ericsson* • WorldGSM - Forum Siemens • Wrzuć plik i pokaż go innym! • Forum o serii K5xxi • Najlepsze Forum Siemens'ów x75 series • Włatcy Móch Odcinki • Darmowe Gry JAVA • Wszystko o Nokii 5300 • Techno Max • *Sony Ericsson, SonyErix* • Darmowe mp3 dla Ciebie • e-Warez • Forum gryzonie • Flyff online • Darmowe gry JAVA • Najlepsze Tapety • Spójnia Ośno Lubuskie • Darmowe Gry Java • Strona o grze Call of Duty UO • Bukszpan • Gry java download • Forum o SE • Gorzów • Darmowe Gry Java • Forum barca24.net! • Forum Symbian • Centrum SE K550i • darmowe programy • Forum Symbian • Najlepsze forum komputerowe • Enduro - portal dla zmotoryzowanych • Forum Nokia E61 / E61i • darmowe gry java • Walki w klatkach, Karate • Samsung Forum • electro mp3 • Piłka Nożna • Sweet Avalanche - psychologia & shopping
|
| Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 15 | |
 |
PolecamyOpenMobile.pll

LabPiexel.pl - sklepy internetowe lublin, strony www lublin, strony internetowe lublin, projekty reklamowe, identyfikacja wizualna, lubartów, włodawa

motorole.pl

browsehappy.pl

AleBotl

|
|